Crisp Dark Munich Malt (mnichovský tmavý)
Související produkty
Detailní popis produktu
Když se aminokyseliny a redukující cukry spojí při kritických teplotách, stane se kouzelná věc; Maillardova reakce.
Vše začíná jarním ječmenem s vyšším obsahem bílkovin, který klíčí do vyšších úrovní modifikace a následně se upravují podmínky raného hvozdění tak, aby se sladové enzymy využívaly k hydrolýze bílkovin a přeměně škrobu na cukry. A konečně, dlouhá fáze sušení s vyšší teplotou má za následek Maillardovu reakci, která vytváří výrazný a bohatý slad, čerstvě upečenou chlebovou kůrku a charakteristický mnichovský říz v zadní části patra.
*Až o 100 % (nižší DP a extrakt než Light Munich, takže lze přidat o 100 % méně speciálního sladu).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Slad |
---|---|
Vlhkost: | 4,5% |
Extrakt: | 78% |
EBC barva: | 39-50 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář