Vánoční otevírací doba 23.12 8:00-14:00 a 30.12. 8:00-14:00. Ostatní dny máme až do 6.12. zavřeno. 

Články

Použití ovsa při vaření piva

Použití ovsa při vaření piva je stále populárnější, zejména díky nárůstu pivních stylů, které kladou důraz na zakalení (např. NEIPA – New England IPA)...

HyperBoost™: Převratná inovace od Yakima Chief Hops

HyperBoost™: Převratná inovace od Yakima Chief Hops Dříve známý jako YCH 701 Trial, HyperBoost™ je nejnovější inovací z výzkumného a vývojového progr...

Jak mít větší kontrolu nad charakteristikami aroma v hotovém pivě?

Nad problémem, jak převést chmelové aroma na aroma hotového piva nebo jak ovlivnit aroma piva obecně, si pivovarníci lámou hlavu už nějaký ten pátek. ...

Oblíbené odrůdy chmele s dvojitou účinností?

Zpracování Cryo Hops Co to je Cryo Hops®?Jedná se o chmelové hlávky zmrazené kapalným dusíkem. Po zmrazení chmele dojde k oddělení lupulinových žláz ...

Co je to biotransformace?

Biotransformace je proces, při kterém kvasinky mění sloučeniny chmele na jiné aromatické sloučeniny. Pivovarníky biotransformace zajímá oprávněně, a ...