Kyselina mléčná (80%)

Novinka
Neohodnoceno
35 Kč 209 Kč od 35 Kč 42,35 Kč včetně DPH 252,89 Kč včetně DPH od 42,35 Kč včetně DPH 350 Kč / 1 kg 209 Kč / 1 kg
Skladem Skladem Zvolte variantu
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Při domácím vaření piva použijte do rmutu kyselinu mléčnou, abyste rychle snížili pH. Nejlépe funguje, když se pH pohybuje v rozmezí 5,2-5,6.

Ke snížení pH vody však přispívají i samotná zrna a další minerály, jako je chlorid vápenatý a sádrovec. To znamená, že skutečné pH rmutu zjistíte až po 5-10 minutách, kdy se již zrna namáčejí. V této době lze k rychlé úpravě pH vody použít kyselinu mléčnou.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: