Kvasnice Lallemand New England (Kvasinka pro piva NEIPA)
Detailní popis produktu
LalBrew® New England je kvasinkou, která dokáže produkovat unikátní ovocně-esterové aroma typické pro piva typu NEIPA.Typické prokvášení kvasinkou LalBrew® New England dá vzniknout pivům s esterovým profilem připomínajícím tropické ovoce a peckoviny, zejména broskev. Díky produkci enzymu
β-glukosidáza podpoří chmelovou biotransformaci a zdůrazní tak chmelové aroma. LalBrew® New England dosahuje středního až hlubokého prokvašení a pomalu sedimentuje a je tak ideální volbou na piva typická pro americké východní pobřeží.
Fermentace:
Prokvášení na finální extrakt během 7 dnů, trochu pomalejší než u většiny ALE kmenů kvasinek
Teplotní rozsah:
15°C - 22°C
Fokulace:
Střední
Tolerance alkoholu:
9% ABV
Prokvašení:
Sředně až hluboko prokvášející
Pivní styl:
Altbier, American Wheat, Blond Ale, Brown Porter, Cream Ale, English Brown Ale, English IPA, Extra Special Bitter, Irish Red Ale, Mild, New England Style IPA, New England Style Pale Ale, Ordinary Bitter, Special/Best Bitter, Sweet Stout
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kvasnice Lallemand |
---|---|
Kvašení: | Svrchní |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.