Filtrační křemelina F 10
Detailní popis produktu
Průchod filtrované látky vrstvou křemeliny je jedním z nejrozšířenějších způsobů filtrace v potravinářském průmyslu. Křemelinová vrstva je vytvořena z pozůstatků křemičitých schránek odumřelých sladkovodních rozsivek, známých také jako diatomacei, které se datují do třetihor.
Tato filtrační metoda má široké uplatnění v potravinářském průmyslu, zejména při filtrace piva, vína a ovocných šťáv. Kromě toho se křemelina používá také ve mlékárenství, škrobárnách, čistírnách, tukovém a papírenském průmyslu. Výrobní sektory jako výroba barev, laků, epoxidových pryskyřic, leštic a čisticích prostředků také využívají křemelinu jako plnivo. V farmaceutickém průmyslu a zemědělství má křemelina významnou roli jako nosič chemických látek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Filtrace |
---|---|
Hmotnost: | 15 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.