Vánoční otevírací doba 23.12 8:00-14:00 a 30.12. 8:00-14:00. Ostatní dny máme až do 6.12. zavřeno. 

Chmel CRYO Sabro (USA)

Cryo
Neohodnoceno
232 Kč 247 Kč 263 Kč 2 274 Kč 2 431 Kč 11 246 Kč 12 032 Kč od 232 Kč 259,84 Kč včetně DPH 276,64 Kč včetně DPH 294,56 Kč včetně DPH 2 546,88 Kč včetně DPH 2 722,72 Kč včetně DPH 12 595,52 Kč včetně DPH 13 475,84 Kč včetně DPH od 259,84 Kč včetně DPH 2 320 Kč / 1 kg 2 630 Kč / 1 kg 2 431 Kč / 1 kg 2 406,40 Kč / 1 kg
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Hmotnost
Sklizeň
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Aroma: Citrus, tropické ovoce, kokos, bylinky, peckovité ovoce

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sabro® je nejnovější verze od Chmelařské společnosti. Sabro je aromatický chmel, který se vyznačuje komplexností ovocných a citrusových chutí.
Sabroův rodokmen je výsledkem unikátního křížového opylení samice chmele neomexicanus. Díky robustnímu výkonu při vaření se Sabro ukazuje jako silně expresivní chmel, který neuvěřitelně dobře převádí svou chuť do piva.

Cryo Sabro je chmel zpracovaných metodou Cryo Hops® nabitý chmelovými sloučeninami, která během vaření přežije: působení vysoké teploty, fermentace a oxidu uhličitého. Vzhledem ke složitosti procesu biotransformace chmele se očekávaný aromatický profil Cryo Sabro bude lišit v závislosti na tom, kde se v procesu vaření použije, což poskytuje pivovarům velkou škálu možností.

Pelety Cryo Hops® jsou koncentrovaným lupulinem celolistového chmele s obsahem pryskyřic a aromatických silic. Je určen k zajištění intenzivní chmelové chuti a vůně. To umožňuje pivovarům efektivně dávkovat velké množství alfa kyselin a silic bez vnášení trpkých příchutí nebo rostlinného materiálu. Pelety Cryo Hops® lze použít všude tam, kde se tradičně používá celolistový chmel a chmelové pelety.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Cryo Hop
Aroma: ovocné, rostlinné, sladké ovoce
Zpracování: Cryo
Alfa kyseliny: 20.0-24.0%
Beta kyseliny: 7.0-11.0%
Obsah oleje: 2.0-4.0%

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: