Kvasnice Lallemand CBC-1 pro sekundární dokvašování
Detailní popis produktu
CBC znamená dokvašování v sudech či láhvích a CBC-1 je první, speciálně pro tento účel vybraná kvasinka. Díky své vysoké alkoholtoleranci refermentuje piva až do 14%obj. alkoholu. Neprodukuje aromatické látky a zachovává tak původní charakter piva. Můžete ji použít i pro hlavní kvašení a získat tak neobvyklá ovocná piva či pivní sekty.
Kvasinka LalBrew CBC-1™, která byla specificky vybrána ze sbírka kvasinkových kultur pro své vlastnosti a je doporučena pro použití v sudech a lahví. LalBrew CBC-1™ fermentuje velmi efektivně díky jeho vysoké odolnosti vůči alkoholu a tlaku. Chuť je neutrální, proto zachovává původní charakter nápoje. LalBrew CBC-1™ lze použít jako primární fermentace suchých moštů nebo medoviny. Maltotrióza není metabolizována během primární fermentace, takže LalBrew CBC-1™ se výborně hodí pro sladší ovocná piva, plná sladová piva, medovinu a cidery.
Fermentace:
Rychlé prokvášení ideální pro dokvašovní v
láhvích a sudech.
Teplotní rozsah:
Hlavní kvašení: 20°C
Sekundární dokvašování: 15-25°C
Tolerance alkoholu:
18% ABV při hlavním kvašení
12-14% abv při dokvašování
.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.