PRODEJ ENZYMŮ

Kromě kvasnic dovážíme i vysoce kvalitní enzymy pro Vaše pivo. Značka Lallemand nabízí kompletní portfolio pivovarských enzymů, které Vám pomohou během procesu výroby piva. Ať už potřebujete zlepšit výtěžnost, koloidní stabilitu či odbourat nežádoucí chutě, máme vždy skladem ten pravý enzym pro Vás. Všechny enzymy Lallemand jsou non-GMO.

Enzymy značky Lallemand máme vždy skladem v celé šířce nabídky. Enzymy Lallemand se vyznačují stálou kvalitou a absolutní spolehlivostí, díky které Vaše pivo bude mít vždy stabilní chuť bez senzorických vad.

Poptat enzymy

Enzymy dle použití

Alpha acetolaktát dekarboxylázy

Snižuje dobu zrání piva. Zabraňuje tvorbě diacetylu.

Poptat

Alfa-amyláza FA

Zvyšuje celkové množství zkvasitelných cukrů v mladině, eliminuje zbytkové škroby. Zabraňuje škrobovému zákalu v pivu.

Poptat

Alfa-amyláza LT30

Umožňuje vyšší surogaci. Podporuje hluboké prokvašení a eliminuje zbytkové nezkvasitelné cukry.

Poptat

Chillzyme

Zabraňuje vytváření chladového zákalu. Prodlužuje trvanlivost hotového piva.

Poptat

Glukanáza Plus

Zlepšuje proces vyslazování, zvyšuje výtěžnost. Zlepšuje finální filtraci piva.

Poptat

Glukanáza Premier

Mimořádně zlepšuje proces vyslazování, brání vzniku beta-glukanového zákalu a zlepšuje filtraci hotového piva.

Poptat

Glukoamyláza 400

Zajišťuje maximální možné množství zkvasitelných cukrů, minimalizuje zbytkové uhlovodíky a podporuje hluboké prokvašení.

Poptat

Protozyme NP

Umožňuje vyšší surogaci, podporuje rozpustnost bílkovin a zlepšuje vitalitu kvasnic.

Poptat

Kontaktujte nás

Pro podrobnější informace o našich produktech a službách využijte formulář